Ilmainen MadLoto Lotto: voita lahjoja ja ilmaista rahaa

Rekisteröityminen MadLoto on täysin ilmainen ja voit myös pelata pelejä ilman yhteyttä demo-tilaan.

MadLotto logo
Oikeudelliset maininnat


Sivusto MadLotto julkaisee DreamCentury Entertainment DreamCentury , jonka pääoma on 137 204,10 euroa, joka on rekisteröity kaupparekisteriin ja Pariisin yhtiöihin Ranskassa.
Yrityksen kotipaikka sijaitsee osoitteessa 7, rue Beaujon 75008 Paris, RANSKA.

Yhteisön alv-numero : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

johtaja : Gilles GABRIEL-SABATIER

Asiakaspalvelu
Jos sinulla on kysymyksiä tai tietoja käyttöehdoista, säännöistä tai yksityisyydensuojakäytännöistä, jäsen voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa klikkaamalla tästäJos sinulla on kysymyksiä tai tietoja käyttöehdoista, säännöistä tai yksityisyydensuojakäytännöistä, jäsen voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa klikkaamalla tästä

Käyttöehdot ja MadLotto yleiset säännöt

TietosuojakäytäntöTutustu MadLotto , ilmainen online-lotto, joka voittaa jopa 5.000,00 euroa jokaisessa vedossa! Ilmoittautuminen on ilmainen ja nopea: Liity mukaan rekisteröitymällä yllä nyt!

Joka päivä tuhannet pelaajat täyttävät kaksi lottoriverkkoa voittaakseen MadLotto ja käteistä ilmaisella MadLotto Lottery! Jokainen pelaaja voi osallistua kahteen arvontaan ja yrittää voittaa jopa 5 000,00 euroa lahjoja jokaiselle! Lotto-verkko voittaa vain kaksi hyvää numeroa! Lisäksi voit kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa ilmaiset väri-, vertais- ja jaksobonukset, jotka antavat sinulle vielä enemmän lahjoja!
DreamCentury-tuotemerkki
Ilmainen Lotto ilman velvoitetta ostaa, Free Lottery ja lahjat

© Copyright 1999-2019 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään