Rekisteröityminen MadLotto on täysin ilmainen ja voit myös pelata pelejä ilman yhteyttä demo-tilaan.

Viimeinen arvonta  3 24 26 35 48 49  : voittajat: 1410 
Oikeudelliset maininnat
Mentions Légales
Mentions Légales

Connectez-vous en cliquant ci-dessous lien ici Sivuston MadLoto julkaisee DreamCentury Entertainment, jonka pääkonttori sijaitsee Pariisissa, Ranskassa.

Yhteisön alv-numero : FR83434076899
DUNS Number : : 397565925

toimitusjohtaja : Gilles GABRIEL-SABATIER

Asiakaspalvelu
Jos sinulla on kysymyksiä tai tietoja käyttöehdoista, säännöistä tai yksityisyydensuojakäytännöistä, jäsen voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa klikkaamalla tästäJos sinulla on kysymyksiä tai tietoja käyttöehdoista, säännöistä tai yksityisyydensuojakäytännöistä, jäsen voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa klikkaamalla tästä

Käyttöehdot ja MadLoton yleiset säännöt

TietosuojakäytäntöLöydä MadLotto, ilmainen online-lotto, joka voittaa jopa 5 000,00 euroa jokaisessa vedossa! Ilmoittautuminen on ilmaista ja nopeaa: Liity meihin kirjautumalla yllä!

Joka päivä useita tuhansia pelaajia täyttää kaksi lottoverkkoaan voittaakseen palkintoja ja käteistä ilmaisen MadLotto-arpajaisen ansiosta! Jokainen pelaaja voi osallistua kahteen arpajaisiin ja yrittää voittaa jopa 5 000 euroa lahjoja jokaiselle! Lotto-verkkosi on voittanut vain kahdesta hyvästä numerosta! Lisäksi lisäät mahdollisuuksiasi voittaa vapaalla värillä, vertais- ja osio-bonuksilla, jotka saavat voittaa vielä enemmän lahjoja!
DreamCentury-tuotemerkki
Ilmainen Lotto ilman velvoitetta ostaa, Free Lottery ja lahjat

© Copyright 1999-2020 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään